Brian james tilhenger Lillehammer tilhengersenter

Brian James tilhenger


Brian James tilhenger ble den dominerende bilfrakterprodusenten i Storbritania når de startet opp for over 40 år siden. For 10 år siden tok de et valg med å utvide sortimentet sitt med tipphengere, maskinhengere, varehengere, og multifunksjonshengere. Brian James Trailers produserer i dag de mest innovative hengerne. De står for en kreativitet og et tempo som er helt unikt i bransjen. I alle modeller – nåværende, og nye – er detaljene så gjennomtenkt og gjennomført, en komromissløs kvalitet. Funksjonalitet, fleksibilitet og design er ivaretatt på aller beste måte og hengerene er velbalanserte og har de beste kjøreegenskapene. Har du et Brian James produkt, har du noe som skiller seg ut.
Alle våre Brian James tilhengere kan få Tempo 100-godkjenning.

Brian James Connect

Fra kr 70.500 (eks. mva)

Brian James C Transporter

Fra kr 58.900 (eks. mva)

Brian James A Transporter

Fra kr 70.700 (eks. mva)

Brian James T Transporter

Fra kr 100.900 (eks. mva)

Brian James Race Sport

Fra kr 196.800 (eks. mva)

Brian James Race Transporter

Fra kr 266.400 (eks. mva)

Brian James Race Shuttle 3

Fra kr 197.700 (eks. mva)

Brian James Tipper

Fra kr 90.500 (eks. mva)

Brian James Digger Plant 2

Fra kr 58.900 (eks. mva

Brian James Connect Compact

Fra kr 53.100 (eks. mva)

Brian James Eco Plant

Fra kr 49.900 (eks. mva)

Brian James General Plant

Fra kr 46.900 (eks. mva)

For mer info kan du besøke Tilhengernor som er importør i norge.
Du kan også besøke Brian James trailers hjemmesiden i England

Brian James tilbyr biltransportere, varehengere, tipphengere, maskinhengere i Norge gjennom Tilhengernor AS. Kompromissløs kvalitet i alle detaljer fra den ledende tilhengerprodusenten i Storbritannia med lang erfaring i design, konstruksjon og produksjon.

Brian James Connect er en modulær henger som på rekordtid kan lages om fra å være en planhenger til å bli til en vippeplanhenger med tilt. Og det gir deg total frihet til å velge, og velge om igjen, ulike rampe- og karmløsninger samt svært enkelt montere på det ekstrautstyret du måtte ønske deg. Leveres i lengder fra 4 til 5,5 meter og i to standardbredder. Flere aksel- og hjulstørrelseskombinasjoner er tilgjengelig.