Cheval Liberté hestetilhenger

Debon skaptilhenger

4P snøskutertilhenger

Brian James tilhenger

LILLEHAMMER TILHENGERSENTER er i gang 1. februar 2022!
Vi er Innlandets største tilhengerforhandler av
  • Brian James Trailers
  • Cheval Liberté
  • 4P 
  • Debon
Dette er kvalitetshengere i ekstremt bra kvalitet, og noe av det råeste du får innen hvert sitt segment.

Vi er en del av Lillehammer Liftutleie, og du vil finne vårt salgskontor inne i butikken. Vi er i gang med å fylle opp lageret vårt – og vil kunne levere utvalgte modeller omgående! Ta kontakt, og vi skal hjelpe deg med å finne riktig produkt. Nøl ikke med å ta kontakt med oss på den måten som passer deg best! Telefon, e-post, Facebook – vi er tilgjengelig, for deg!

salg@lillehammertilhengerservice.no
Tlf: 94099479
Kjapt om produktene vi selger:
Brian James Trailers: Arbeidsjernet fra England! Dette er britisk ingeniørkunst på sitt beste. KOMPROMISSLØS kvalitet i alle detaljer og ledd. Her får du alt fra maskinhengere, biltransportere, tipphengere, varehengere og mer!

Cheval Liberté: Den franske sjarmøren! Dette er fransk kvalitet av ypperste sort. Cheval Liberté kvalitets hestehenger er førstevalget for deg som vil ha mest for pengene! Hestehengeren har som standard det tilleggsutstyret du må betale ekstra for hos andre.

Debon: Debon er Cheval Liberté sitt skaphenger-merke. Fantastisk Fransk kvalitet, til meget hyggelig priser! Godt utvalg av modeller, så her kan vi finne noe som passer perfekt for deg og dine behov!

4P: Dette er scootertilhengere tilpasset NORDISKE forhold, PRODUSERT og UTVIKLET iSverige! De har utviklet hengere i mer enn 40 år, så her får du kvalitet fra A til Å. Meget funksjonable og flotte hengere i moderne design.

Men, det stopper ikke der! Vi kan også være behjelpelig med å skaffe hengere fra Algema Fit-zel, Careliner og Svela.

Vi vil komme med flere detaljer om produktene snart! Men altså, 1 FEBRUAR er butikken i gang. HJERTELIG velkommen innom for en hyggelig prat!
Her blir det masse aktivitet fremover, så følg med!